Aanvankelijk realisseerde ik het niet dat uitstekende haarverzorgingsproducten echt beter zijn voor mijn hoofdhaar, tot ik Aveda Men Haircare Pure Formance Composition ontdekte.

Ik dacht als man erg makkelijk over haarproducten. Boeien wat je neemt. Ik keek altijd naar wat billijk was en het liefst koopjes als ik in een supermarkt rondliep. Tot ik problemen kreeg zoals dunner wordend haar. Een maatje van mij die schitterend mooi haar heeft dat er altijd mooi dik en stralend uitziet zei me dat die cheapie bende je haar alleen maar beschadigt en dat het wel degelijk uitmaakt wat je neemt voor je haar. Even voelde ik me een oen en lachte onbenullig om haar opmerking en zij vertelde me dat ze haarproducten van Aveda gebruikt.

Aveda Invati Scalp Revitalizer Dus ik ben op speurtocht gegaan op het web en vond onder andere van Aveda Invati Men Scalp Revitalizer 125ml. Haarverzorging voor mannen. Haarproducten die het haar indikken aan de haarwortels en bevordert de hoofdhuid bij het inmasseren. Wat doet het met je haar:
 


  • Geformuleerd met amla, om het haar meteen te verdikken vanaf de haarwortel.

  • Bij het inmasseren bevordert een sterke mix van plantenactieven de hoofdhuid.

  • 98% natuurlijk afgeleid.

  • Wanneer het gebruikt wordt met Aveda Invati Men™ Nourishing Exfoliating Shampoo, reduceert dit twee-stappen systeem haaruitval.

  •  


Vier op de vijf heren geven aan dat hun haar sterker aanvoelt en er dikker uitziet.

 

 

Gebruik Aveda Invati Men Scalp Revitalizer


Verspreid het haarverzoringsmiddel aan in een rechte lijn van voor naar achter op het midden en de linker- en rechterkant van de hoofdhuid een keer per dag, elke dag. Masseer in. Niet uitspoelen.
Ik ben dit gaan toepassen en merkte al vrij snel dat de conditie van mijn haar aan het verbeteren was. Ik moet zeggen dat ik toch blij verrast was en vond ook Haarverzorgingsproducten van Aveda in een in Package Deal.

 

 

Haarproducten voor mannen


Speciaal voor mensen waarbij het haar dunner wordt ; reinigt, exfolieert, zorgt voor een gezonde hoofdhuid. Het geeft Gezonder dikker, voller, haar. Daarbij bevatten deze haarproducten zeer krachtige natuurlijke geneeskrachtige ingredienten De haarproducten packagedeal bestaat uit: Aveda Invati Exfoliating Shampoo 200ml Aveda Invati Thickening Conditioner 200ml Aveda Invati Scalp Revitalizer 150ml Aveda Invati Thickening Conditioner 40 ml, 200 ml,1000ml. Een goed haarproduct om voller en dikker haar te krijgen is de Invati Thickening Conditioner met Arginine op basis van suikerbiet en sojaproteïne, versterkt het haar en verbetert de elasticiteit om afbreken te verminderen klinisch bewezen. Daarnaast is het ook klinish bewezen dat het haar verdikt dankzij een mix van ingredienten op (lees verder...) basis van guar, palm en koolzaad. Organische kukui nootolie laat het haar natuurlijk glanzen.

Dus ik ben nu volledig bekeerd tot een betere zorg van mijn haar. Voor mij geen cheapie supermarkt troep meer. Ik betaal liever iets meer en loop nu toch met meer zelfvertrouwen door het leven. Ja ook mannen kunnen ijdel zijn toch? :-) Al deze producten kunt u terugvinden op internet

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Aanvankelijk realisseerde ik het niet dat uitstekende haarverzorgingsproducten echt beter zijn voor mijn hoofdhaar, tot ik Aveda Men Haircare Pure Formance Composition ontdekte.”

Leave a Reply

Gravatar